Workshops

OUDER EN KIND YOGA 

Een uur bewust tijd maken voor elkaar, leuke en ontspannen oefeningen doen en ideeën opdoen voor thuis.
Yoga ervaring is niet nodig.

Wanneer: zondag 23 juni
Tijdstip: 10:30 – 11:30
Thema: Op het strand
Leeftijd: 3 t/m 9 jaar (andere leeftijden in overleg)
Kosten: €12,50,- per koppel en €17,50,- als je met twee kinderen komt

IMG_0054

 INTERNATIONALE YOGA DAG – VRIJDAG 21 JUNI 

Vrijdag 21 juni is het weer zover, de Internationale Yoga Dag. Was jij erbij twee jaar geleden op de ijsbaan van Franeker? Met 150 mensen tegelijk hebben we toen yoga beoefend. Wauw, wat een mooie herinnering! Helaas kon het vorig jaar niet doorgaan i.v.m. het weer, maar dit jaar komen we terug met een heel gaaf evenement op deze eerste dag van de zomer.

Op Internationale Yoga Dag worden wereldwijd gratis evenementen georganiseerd om bij te dragen aan een betere wereld. World peace trough inner peace, is de gedachte achter deze bijzondere dag. En ook wij nodigen jullie uit om op deze avond gratis een yogales bij te wonen op een prachtige plek. Namelijk het oude kerkje (de oude Bentex), naast de Gewoon Mooi winkel in de Dijkstraat in Franeker.

Deze yogales zal in het teken staan van inner peace. Het begint tenslotte allemaal bij onszelf. Het is een yogales van gemiddeld niveau, voor iedereen te volgen en aan te passen op je eigen niveau. Deze les wordt gegeven door Danielle zelf. En als verrassing, zal er een hele bijzondere eindontspanning plaatsvinden. Natuurlijk afgestemd op deze prachtige les. Het gaat een heel bijzonder samenzijn worden, wat je absoluut niet wilt missen.

Naast deze yogales, kun je na afloop ook kennismaken met het nieuwe horecabedrijf van Martine, namelijk “Gewoon Mooi Buiten”. Hier kun je nog een heerlijk drankje halen en nagenieten in gezellige, ontspannen sferen.

Ook staan er twee yoga gerelateerde kraampjes. Natuurlijk manlief Frank met Mala Spirit. Hij zal voornamelijk zijn mala armbanden en kettingen verkopen en je kunt hier ook terecht voor een persoonlijk advies. Mala’s kunnen je namelijk ondersteunen in je leven en zorgen voor positieve veranderingen.

En daarnaast natuurlijk Tineke van My Yoga Favourites. Zij zal verschillende yoga gerelateerde producten bij zich hebben en is daarnaast gespecialiseerd in de verkoop van een aantal zeer bijzondere theesoorten. Wist je dat je haar ook kunt boeken voor een Thee & Relax arrangement? Zeker een aanrader!

 INSCHRIJVING
Kom jij deelnemen aan deze bijzondere avond en deze mooie start van de zomer? Dan is er dit jaar wel een inschrijving vereist. We hebben namelijk maar plek voor een kleine 100 mensen. Je kunt je vanaf nu inschrijven door een mail te sturen naar info@jajayoga.nl. Geef even duidelijk aan met hoeveel mensen je komt en uiteraard is iedereen welkom. Wacht niet te lang met je opgave, want VOL = VOL. Wanneer je ingeschreven staat, ontvang je een aantal dagen van tevoren nog een herinnering met aanvullende informatie per mail.

*Let op: tijdens dit evenement wordt er foto en video materiaal gemaakt.

PROGRAMMA

  • 19:00 Deuren open en kraampjes geopend.
  • 19:30 Start yogales (zorg dat je minstens 5 minuten van tevoren aanwezig bent, zodat we tijdig kunnen beginnen).
  • 20:30 Horeca en kraampjes geopend

 

Let op: Je hebt een eigen yogamat nodig voor de yogales. Heb je deze niet, dan is er nog ruim genoeg tijd om een mat te lenen of aan te schaffen. Ook heeft Tineke deze avond een speciale actie. Voor 25 euro kun je een zeer goede, kwalitatieve mat aanschaffen, waar je jaren lang plezier van hebt.

Ik hoop jullie tijdens deze bijzondere avond te mogen ontmoeten. Laten we samen ons steentje bijdragen aan een mooiere wereld en tevens het leven en de zomer vieren. Ik kijk er ontzettend naar uit!

Namasté,
Danielle Hiemstra

Internationale Yoga Dag

SLOW TEA & YOGA SUMMER SPECIAL – ZONDAG 11 AUGUSTUS 

Na de succesvolle workshop en samenwerking met Tineke Sijbesma van My Yoga Favourites van de vorige keer, organiseren we op zondagmiddag 23 juni nogmaals een workshop waar je absoluut bij wilt zijn. Deze keer gaan we voor een Slow Tea & Yoga Summer Special. Benieuwd wat dit precies inhoudt? Lees snel verder.

We verzamelen deze middag om 13:00 bij de yogastudio van JaJa Yoga op het Noord in Franeker. Van hieruit gaan we met een prachtige, oude sleepboot (geschikt voor 14 personen) het water op. Onderweg zullen we de boot aanleggen en yoga beoefenen op een heerlijke plek midden in de natuur waar je nog complete rust kunt ervaren. De yogales wordt gegeven door Danielle en zal van gemiddeld niveau zijn en is voor iedereen te volgen.

Na afloop van de 1,5 uur durende yogales, staat Tineke klaar met een heerlijke Slow Tea proeverij met natuurlijk ook de nodige hapjes. Tineke werkt onder andere met de thee van “Or Tea?”. Or Tea staat voor gezond, organisch, relaxerend en hip. Het zit namelijk verpakt in prachtige blikken en is ook leuk als cadeau. Voor jezelf of natuurlijk voor iemand anders. Hier kun je in ieder geval alle smaken proeven en genieten van je kopje thee in een gezellige, ontspannen sfeer midden in de natuur.

Hierna varen we weer terug en is het streven om rond 17:00 weer bij de yogastudio aan te komen. Hou er rekening mee dat het zomaar een half uurtje uit kan lopen.

We vinden het leuk om je deze middag te verwelkomen. Samen of alleen. Met yoga ervaring of zonder. Iedereen is welkom op deze ontspannen, gezellige middag in de buitenlucht. Wacht alleen niet te lang met je opgave, want er is dus maar beperkt plaats.

Wat: Slow Tea & Yoga Summer Special
Wanneer: Zondag 11 augustus 13:00 – 17:00 (eventueel kleine uitloop)
Waar: JaJa Yoga Franeker
Kosten: €37,50,- p.p.
Opgave: info@jajayoga.nl

IMG_0840 2

YIN YOGA XL – VIER DE ZOMER (DANIELLE) – VRIJDAG 5 JULI 

Ieder seizoen staat er een extra lange Yin les op het programma. Deze keer volledig afgestemd op de zomer en alles wat daarmee te maken heeft. Bij mooi weer, vindt deze les lekker in de buitenlucht plaats.

Zoals je misschien wel weet, heeft ieder seizoen zijn eigen karakter, ritme en tempo. Zo is de zomer een seizoen waarin behoorlijk wat Yang energie aanwezig is. Dit betekent dat je vaak meer energie hebt en ook meer wilt doen. Tegelijkertijd is het juist hierdoor zo belangrijk om ook genoeg te ontspannen. En dat is precies wat wij gaan doen tijdens deze rustgevende Yin les. Zo zorgen we ervoor dat we goed in balans blijven en niet overprikkeld of oververhit raken.

In de zomer staat het vuur element centraal en zullen we houdingen uitvoeren die vooral gekoppeld zijn aan je hart energie in combinatie met de energie van je dunne darm. Ben je benieuwd wat deze twee organen voor jou betekenen? Welke fysieke, emotionele en mentale kwaliteiten hierbij betrokken zijn? En of je energie hier in balans is?

Kom lekker meedoen en vier de zomer!

Wanneer je lid bent bij JaJa Yoga kost deze workshop twee lessen van je leskaart. Heb je geen leskaart? Dan betaal je 20 euro. Iedereen kan meedoen, dus voel je welkom!

Wanneer: Vrijdag 5 juli 19:00 – 21:00
Waar: JaJa Yoga Franeker
Kosten: €20,- p.p. of 2 lessen van je leskaart
Opgave: info@jajayoga.nl

YOGA & SUP MAKKUM – ZONDAG 7 JULI (VOL) & ZONDAG 25 AUGUSTUS 

Voor het derde jaar op rij, weer deze leuke workshop en samenwerking met Surf N Sail Makkum. Uit ervaring weet ik dat de workshop heel snel vol is, dus wacht niet te lang met je opgave als jij er dit jaar (weer) bij wilt zijn.

We beginnen de ochtend met een heerlijke yogales op het strand van Makkum. Dit zal een Yin Yang yogales zijn, gegeven door Danielle van JaJa Yoga. Dit is een les die rustig en meditatief begint en wat energieker eindigt. In principe voor iedereen te volgen en aan te passen op je eigen niveau. Je zult ervaren dat het heerlijk is om yoga te beoefenen in de buitenlucht. De wind door je haren, de zon op je huid, het ruisen van het water. Hmmm, laat het vakantiegevoel maar komen.

Na afloop van de 1,5 uur durende yogales, is er een korte pauze om even iets te eten of te drinken.

Daarna gaan we door met een Sup clinic, verzorgd door Surf N Sail Makkum. Je krijgt een heldere uitleg, gaat kort oefenen en daarna ben je klaar voor een heerlijk tochtje op het water. Suppen of Stand Up Paddle is tegenwoordig een populaire watersport en ontzettend leuk om te doen! Ook zonder ervaring, kun je heel goed mee komen doen.

Aan het einde van de Sup clinic, doen we uiteraard ook even een aantal yoga poses op ons sup board om het yoga en suppen weer samen te brengen. En in het water vallen mag altijd ;)

Programma:
10:15 Verzamelen boulevard Makkum
10:30 Yogales 90 minuten
12:00 Korte Pauze
12:30 Start Sup clinic
13:45 Afsluiting
*Houd er rekening mee dat het een klein beetje kan uitlopen qua tijd.

Wil jij deelnemen aan deze heerlijke ochtend? Geef je dan snel op via info@jajayoga.nl. De kosten voor deze dag bedragen €32,50 per persoon.
De workshop van zondag 7 juli is al vol, maar op zondag 25 augustus is er een extra workshop bijgekomen.

yoga makkum