Workshops

OUDER EN KIND YOGA 

Een uur bewust tijd maken voor elkaar, leuke en ontspannen oefeningen doen en ideeën opdoen voor thuis.
Yoga ervaring is niet nodig.

Wanneer: Zondag 15 september (Danielle)
Tijdstip: 10:30 – 11:30
Thema: Pippi Langkous avontuur
Leeftijd: 3 t/m 9 jaar (andere leeftijden in overleg)
Kosten: €12,50,- per koppel en €17,50,- als je met twee kinderen komt

IMG_0054

YOGA & SUP MAKKUM – ZONDAG 7 JULI (VOL) & ZONDAG 25 AUGUSTUS 

Voor het derde jaar op rij, weer deze leuke workshop en samenwerking met Surf N Sail Makkum. Uit ervaring weet ik dat de workshop heel snel vol is, dus wacht niet te lang met je opgave als jij er dit jaar (weer) bij wilt zijn.

We beginnen de ochtend met een heerlijke yogales op het strand van Makkum. Dit zal een Yin Yang yogales zijn, gegeven door Danielle van JaJa Yoga. Dit is een les die rustig en meditatief begint en wat energieker eindigt. In principe voor iedereen te volgen en aan te passen op je eigen niveau. Je zult ervaren dat het heerlijk is om yoga te beoefenen in de buitenlucht. De wind door je haren, de zon op je huid, het ruisen van het water. Hmmm, laat het vakantiegevoel maar komen.

Na afloop van de 1,5 uur durende yogales, is er een korte pauze om even iets te eten of te drinken.

Daarna gaan we door met een Sup clinic, verzorgd door Surf N Sail Makkum. Je krijgt een heldere uitleg, gaat kort oefenen en daarna ben je klaar voor een heerlijk tochtje op het water. Suppen of Stand Up Paddle is tegenwoordig een populaire watersport en ontzettend leuk om te doen! Ook zonder ervaring, kun je heel goed mee komen doen.

Aan het einde van de Sup clinic, doen we uiteraard ook even een aantal yoga poses op ons sup board om het yoga en suppen weer samen te brengen. En in het water vallen mag altijd ;)

Programma:
10:15 Verzamelen boulevard Makkum
10:30 Yogales 90 minuten
12:00 Korte Pauze
12:30 Start Sup clinic
13:45 Afsluiting
*Houd er rekening mee dat het een klein beetje kan uitlopen qua tijd.

Wil jij deelnemen aan deze heerlijke ochtend? Geef je dan snel op via info@jajayoga.nl. De kosten voor deze dag bedragen €32,50 per persoon.
De workshop van zondag 7 juli is al vol, maar op zondag 25 augustus is er een extra workshop bijgekomen.

yoga makkum