Ontspanningscoaching

Ervaar je stress, zorgen en angsten in je leven? Is onze maatschappij je even te veel? Zou je graag wat meer rust en ontspanning in je leven toe willen laten? Ervaar je slapeloze nachten? Kom dan met je eigen persoonlijke vraag/situatie naar de ontspanningscoaching en we bekijken samen wat we kunnen doen.

Rust in je lijf en rust in je hoofd staan tijdens de sessies centraal. We kennen allemaal het woord ontspannen. Toch doen we het veel te weinig of weten zelfs niet eens meer hoe dit moet, terwijl we het zo hard nodig hebben.

Ik werk tijdens de coachingssessies met yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatie en mindfulness. Ook zullen er verschillende gesprekken plaatsvinden om de ontwikkelingen zo goed mogelijk in kaart te brengen.

We beginnen de allereerste keer altijd met een intake in combinatie met een paar oefeningen.  Na iedere sessie kunnen er ook praktische oefeningen meegegeven worden waar je thuis mee aan de slag kunt. Een sessie duurt ongeveer 60 minuten.

De prijzen en mogelijkheden inclusief btw:

Losse sessie/afspraak €55,-
Starterspakket, intake + 4 sessies. €220,-
Vervolgpakket 1, 3 vervolgsessies. €150,-
Vervolgpakket 2, 5 vervolgsessies. €235,-

*Het vervolgpakket is een optie. Wellicht is een starterspakket voldoende of wordt er een overstap gemaakt naar een yoga groepsles.

Afspraak plannen:

Een intake inplannen? Neem telefonisch contact op via 06-55706252 of stuur een bericht naar info@jajayoga.nl.

Annuleren van een afspraak is tot minimaal 24 uur van te voren kosteloos. Daarna ben ik helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.